Warning: Undefined array key "lang" in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/index.php on line 3 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/index.php on line 9 Kennel Dowiti´s - Våra kullar - Att köpa Engelsk Springer Spaniel Valp
English

Att köpa valp hos oss

alma
Alma som valp. Foto: Adamants

När du köper valp av oss förväntar vi oss att du ger valpen ett bra hem, med mycket kärlek och god omvårdnad, samt daglig utevistelse. Vi tar för givet att köpet av valp är noga genomtänkt, då det är ett ansvar man åtar sig under många härliga år framöver.

En Engelsk Springer Spaniel är cool inne men ute är det full fart och de vill gärna ha någon form av aktivering. De är mycket glada och lojala hundar. Alltid en go´ och glad vän att komma hem till.

Valpen levereras tidigast vid 8 veckors ålder och är då vaccinerad, avmaskad, besiktigad, chip-märkt, dolda-fel-försäkrad i Agria och registrerad i Svenska Kennelklubben med tillhörande stamtavla. Du får även ett valppaket med mat, snuttefilt med mammans och syskonens trygga dofter och lite information.

När du kommer och hämtar din valp är den nytrimmad och badad. Alla hundar och valpar lever inne tillsammans med oss i familjen som familjemedlemmar.

Givetvis är du också alltid välkommen att ringa om det är något du undrar över när det gäller din hund.