Warning: Undefined array key "lang" in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/index.php on line 3 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/index.php on line 9 Warning: Undefined array key "sub" in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/index.php on line 63 Kennel Dowiti´s - Om oss
English
Warning: Undefined array key "sendmail" in /customers/6/d/d/dowitis.se/httpd.www/inc/omoss.php on line 7

Vi är Kennel Dowiti´s

omoss_1

omoss_2Vår familj består av Jörgen som jobbar på Ejderns Snickerier i Södra Vi där de målar och tillverkar trädetaljer till bl.a. fönster, Ingela som jobbar på Vimmerby Tidning och redigerar sidor åt olika tidningar samt gör annonser, Kitty som tog studenten 2006 från Barn- och Fritidsprogrammet, och är utbildad undersköterska, vikarierar inom hemtjänsten och äldreboende, Nick som har tagit studenten 2009 från Fordonsprogrammet inriktning Transport i Hultsfred, och så är det då Tiger, Wilma, Dennis och Ebba förstås, världens mysigaste hundar! De lever inne tillsammans med oss som riktiga familjemedlemmar och är delaktiga i allt vi gör. De följer gärna med om vi ska åka någonstans då de älskar att åka bil. Kitty som numera bor i eget hus i Djursdala med sambo har Dennis och Ebba hos sig. Sedan hjälper vi givetvis varandra med hundarna och träffas regelbundet hela högen.

Förutom träning och aktivering av olika slag, bus och lek så är det långa promenader som gäller flera gånger om dagen, både i koppel men mest får de springa fritt när vi promenerar då vi har det så bra att skogen ligger precis över gatan där vi bor och där finns det trevliga skogsvägar att gå på. Perfekt!

Vi bor på en jättestor gård några kilometer utanför Vimmerby, där hyr vi ett litet hus. Här bor även en del andra hyresgäster och så ägaren av gården förstås.

Här finns stall och ridhus som går att utnyttja till att träna hundarna i om det är riktigt dåligt väder ute. Här finns även en tennisbana om vi vill aktivera oss själva någon gång. Den här stora gården ligger på en sjötomt så vi har även tillgång till egen badstrand vilket hundarna älskar under de varma månaderna på året.